Hospice Zutphen

Hospice Zutphen zoekt een hoofd administratie m/v

Wegens vertrek van de huidige medewerker is het hospice op zoek naar een hoofd administratie. De administratief medewerkers van het hospice hebben affiniteit met het hospice en zijn net als de rest van het team vrijwilliger. Naast de voldoening die ‘een bijdrage leveren’ geeft, bieden we uitdaging en verantwoordelijkheid, boeiende contacten en een gemotiveerd team van vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden. We verwachten dat het hoofd administratie flexibel inzetbaar is, voor circa 2 x 4 uur per week, afhankelijk van de werkzaamheden.

Er is een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar. Ook kunt u contact opnemen met de huidige penningmeester, Mr. W.J. Tiggeler, tel. 0573-402224, email: willemtiggeler@gmail.com

Reageren
Bij interesse verzoeken wij u uw schriftelijke reactie, voorzien van CV, te sturen naar: Stichting  Hospice Zutphen, t.a.v. de heer P.H. de Jong, voorzitter, Thorbeckesingel 2, 7204 KS Zutphen of naar mevrouw H.A.G. de Bruin, secretaris via email naar hdebruin@planet.nl .

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig