Hospice Zutphen

Hospice Zutphen zoekt een penningmeester m/v

Hospice Zutphen is een klein en huiselijk hospice dat ruimte biedt aan mensen in de laatste fase van hun leven. Het biedt hen een ‘bijna-zoals- thuis’ situatie waarin liefdevolle zorg en ondersteuning geboden wordt die bij hen past en recht doet aan hun wensen. Voor familie en mantelzorgers blijft er alle ruimte om daar zelf een aandeel in te houden en het geeft hen de mogelijkheid om in alle rust aandacht voor elkaar te hebben. Het hospice is er voor terminaal zieke mensen, ongeacht hun levensovertuiging, maatschappelijke achtergrond of financiële draagkracht.

In verband met het vertrek van het huidige bestuurslid zijn wij op zoek naar een penningmeester. De bestuursleden van het hospice hebben affiniteit met het hospice en zijn net als de rest van het team vrijwilliger. Naast de voldoening die ‘een bijdrage leveren’ geeft, bieden we uitdaging en verantwoordelijkheid, boeiende contacten en een gemotiveerd team van vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden.

Meer informatie
Er is een uitgebreid profiel beschikbaar met informatie over de functie-inhoud en de functie-eisen. Ook kunt u contact opnemen met de huidige penningmeester, Mr. W.J. Tiggeler, tel. 0573-402224, email: willemtiggeler@gmail.com .

Reageren
Bij interesse verzoeken wij u uw schriftelijke reactie, voorzien van C.V., te sturen naar: Stichting Hospice Zutphen, t.a.v. de heer P.H. de Jong, voorzitter, Thorbeckesingel 2, 7204 KS Zutphen of naar mevrouw H.A.G. de Bruin, secretaris, email: hdebruin@planet.nl

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig