Hospice Zutphen

Wij zoeken een coördinator bouwkundig onderhoud

De coördinator bouwkundig onderhoud zorgt voor onderhoudsplannen voor het gebouw en de installaties, vraagt offertes voor voorziene werkzaamheden en beoordeelt deze op bouw- of installatiekundige kwaliteiten en op prijs-kwaliteitverhouding. Hij/zij overlegt met de penningmeester over noodzaak, urgentie en kosten van het onderhoudswerk en ziet toe op de uitvoering ervan.


De coördinator bouwkundig onderhoud heeft ervaring met aanbestedingen en kent de taal van de experts in de bouw- en installatiesector. De kandidaat heeft geen relaties met potentiële opdrachtverkrijgers. 

Hij of zij is vrijwilliger en heeft affiniteit met het werk van het hospice. Wij bieden een belangrijke taak voor de continuïteit van de zorg in het hospice met uitdaging en verantwoordelijkheid, die voldoening geeft door een bijdrage te leveren aan een goed doel.

Functieprofiel:
– werken en denken op HBO-niveau
– kennis van bouw- en installatietechniek
– ervaring met plannen en begeleiden van bouwzaken
– vaardigheden voor overleg over offertes en aanbesteding
– analytische vaardigheden
– initiatiefnemend in noodsituaties (troubleshooting)
– werkt graag in koppel of teamverband
– woont in de regio Zutphen
– heeft tijdens werktijden gelegenheid voor overleg
– in het bezit van een VOG

Informatie:
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met P.H. de Jong, (voorzitter) telnr. 06-24960414 of met M. van Alphen (penningmeester) telnr; 0575-574358.

Aanmelden:
Bij interesse verzoeken wij u uw schriftelijke reactie, voorzien van CV, te sturen naar Stichting Hospice Zutphen, t.a.v. mevr. H.A.G. de Bruin, secretaris, Thorbeckesingel 2, 7204 KS Zutphen/

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig