Hospice Zutphen

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Hospice Zutphen

Altijd al eens binnen willen kijken in een hospice? Benieuwd hoe het daar toe gaat? Of vindt u het misschien een beetje eng?

Op zaterdag 7 november om 14.00 uur organiseren wij, hospice Zutphen, weer een informatiebijeenkomst voor belangstellenden, Thorbeckesingel 2.

Hospice Zutphen is een ‘Bijna zoals thuis huis’ voor mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren. Onze vrijwilligers bieden warme zorg aan onze gasten en hun familie. Dit geeft alle ruimte om op een persoonlijke en waardige manier afscheid van het leven te nemen. De vrijwilligers worden daarbij ondersteund door een deskundig team van verpleegkundigen waardoor 24 uur per dag de juiste hulp geboden kan worden bij alle ongemakken die zich voor kunnen doen.
Veel mensen denken dat ons werk zwaar is, omdat we werken in de nabijheid van de dood. Maar juist het leven en alles wat daarin van wezenlijk belang is staat bij ons centraal. Zo beleven we met elkaar mooie momenten. Dat dit ook door onze gasten en hun familie zo ervaren wordt horen we terug in de nagesprekken: ‘We voelden ons vrij om er te zijn of niet’, ‘Moeder voelde zich gelijk thuis’, ‘Het gaf ons rust om te weten dat we haar rustig even achter konden laten met zoveel lieve mensen om haar heen’, ‘Niet alleen voor mijn man, ook voor mij was er een luisterend oor’.

Graag willen we u ook in de gelegenheid stellen om eens kennis te komen maken en uw eigen indrukken op te doen. Als u wilt komen vinden we het fijn als u zich van te voren even aanmeldt tel. 0575 566 333 of via mail: info@hospice-zutphen.nl. U bent van harte welkom!

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig