Hospice Zutphen

Nieuwsbrief

Twee maal per jaar verzorgen De Vrienden van Hospice Zutphen een nieuwsbrief. Deze brief bevat allerlei wetenswaardigheden en nieuwtjes vanuit en over het hospice. Deze nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd in PDF-formaat.

Wilt u zich abonneren op onze nieuwsbrief, of wilt u de bezorging stopzetten, vult u dan onderstaande gegevens in*:

Uw keuze:

*Met uw aanmelding voor het ontvangen van de nieuwsbrief geeft u automatisch toestemming aan het hospice om uw e-mailadres op te nemen in ons mailbestand. Dit mailbestand wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief en niet voor andere doeleinden. Het beheer van deze gegevens valt onder AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig