Hospice Zutphen

Onze vertrouwenspersoon stelt zich voor…

Sinds april 2018 ben ik beschikbaar als vertrouwenspersoon en klachtenfunctionaris bij het Hospice Zutphen. Mijn naam is Emmy Davids, ik werk in Hengelo Ov in verpleeghuizen als humanistisch raadvrouw en als vertrouwenspersoon en heb daarnaast een eigen bedrijf waarin ik trainingen geef op het gebied van eenzaamheid bij ouderen. Ik woon in Zutphen.


Waarvoor zou u mij benaderen?

Zoals dit bij samenwerken gangbaar is zult u bij ongenoegens dit allereerst bespreken met de persoon in kwestie. Het meeste valt onder gewone communicatie.

U zoekt contact met de vertrouwenspersoon:

  • Als er zich dingen voordoen tijdens uw (vrijwilligers)werk
  • Als u het niet eens bent met iets dat gebeurt en u niet weet wat u daar mee aan moet
  • Als u met een neutraal en onafhankelijk persoon hierover van gedachten wilt wisselen in een gesprek dat vertrouwelijk is.
  • Misschien heeft u iets gezien en durft u het zelf niet bespreekbaar te maken, maar is het belangrijk genoeg om er iets mee te doen.
  • Alles waarvan u merkt dat het in uw hoofd blijft spoken en wat een last voor u wordt

 

En dan?

Voor dit soort zaken is er de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen met de externe vertrouwenspersoon Emmy Davids.

Samen kunt u onderzoeken wat voor u het beste zou zijn om hierin te ondernemen en, zo nodig, afspreken waarbij ik u kan ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het in gesprek gaan over iets waar u kritische kanttekeningen bij hebt.

Vaak is het al voldoende om alles eens met iemand op een rijtje te zetten, is mijn ervaring.

Mocht u over iets een klachtenprocedure willen starten dan kan ik u hierbij ondersteunen en begeleiden. Dan is mijn functie die van klachtenfunctionaris.

We hopen natuurlijk dat dit soort situaties zich niet zullen voordoen, maar mocht het wel aan de orde zijn voor u dan kunt u mij bereiken via 06-51902718.

We kunnen dan afspreken waar en wanneer we elkaar zullen treffen.

 

Met vriendelijk groet, Emmy Davids

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig