Hospice Zutphen

Steun het Hospice

De Stichting Vrienden Hospice Zutphen beheert het gastenfonds van het hospice. Door het gastenfonds is het hospice toegankelijk voor elke gast, ongeacht zijn of haar financiële draagkracht. Om dat te kunnen blijven doen, zijn eenmalige giften zeer welkom. 

U kunt uw gift hieronder op een veilige manier via iDeal overmaken. U kunt zelf een bedrag invullen.

Uw gift of donatie stellen wij bijzonder op prijs! Graag zouden wij u daarom willen bedanken voor uw bijdrage en de email-nieuwsbrief toesturen. Vandaar dat wij ook uw adres en e-mailadres vragen. U bent niet verplicht dit in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden beschikbaar gesteld.

U kunt Hospice Zutphen ook op andere manieren financieel steunen, bijvoorbeeld door ‘Vriend’ te worden.

 

Club van 100

Bedrijven en instellingen of verenigingen kunnen lid worden van de Club van Honderd. Ze leggen zich vast voor een jaarlijkse schenking van een veelvoud van €100, gedurende minimaal vijf jaren. De minimum jaarlijkse bijdrage is honderd euro.

Naast een schenking van €100 in cash, is het ook mogelijk een product of dienst van vergelijkbare waarde “in kind” aan te bieden. Neemt u alstublieft contact met ons op over de mogelijkheden voor uw bedrijf /instelling. Leden ontvangen een certificaat van deelname en zij kunnen vermelden dat zij lid zijn van de Club van Honderd in hun interne en externe uitingen. Daarnaast worden de leden ook vermeld met hun logo op deze website.

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig