Hospice Zutphen

Vacature bestuurslid

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het HOSPICE ZUTPHEN is wegens statutair aftreden op zoek naar een Algemeen bestuurslid M/V.

Hospice Zutphen is een klein en huiselijk hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten in de laatste weken van hun leven. Het hospice biedt een “bijna-zoals-thuis” situatie, waarin liefdevolle zorg en ondersteuning geboden wordt. Het biedt zorg door middel van de inzet van (zorg)vrijwilligers en de coördinatie van professionele hulp zoals verpleegkundigen, huisartsen, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers etc.

De Stichting Vrienden Hospice Zutphen steunt het hospice op financieel vlak en beheert het gastenfonds. Door het gastenfonds is het hospice toegankelijk voor elke gast, ongeacht zijn of haar financiële draagkracht.

De bestuursleden van de Vrienden van het hospice hebben affiniteit met het hospice en zijn net als de rest van het team vrijwilliger. Naast de voldoening die “een bijdrage leveren” geeft, bieden we uitdaging en verantwoordelijkheid, boeiende contacten en een huiselijke, hartelijke samenwerking met een gemotiveerd team van vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden.

De Vrienden van het Hospice Zutphen zoeken een Algemeen bestuurslid. De mogelijkheid staat open om op termijn de functie van voorzitter over te nemen.

De bestuursleden hebben een zittingstijd van 3 jaar met de mogelijkheid deze eenmaal te verlengen.

 

Functieprofiel en taakomschrijving:

De kandidaat die wij zoeken beschikt over:
– (bij voorkeur) bestuurlijke ervaring
– affiniteit met een hospice en haar omgeving

Hij of zij:
– is integer
– heeft empathisch vermogen
– werkt graag in teamverband
– bij voorkeur woonachtig in omgeving van Zutphen.
– beschikking over een relevant netwerk is een pré
 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Jacobine de Meij, 0644642380.


Reageren
Bij interesse verzoeken wij u uw reactie, uiterlijk 27 oktober, voorzien van C.V., te mailen aan mevrouw Jacobine de Meij, voorzitter. Email: vriendenhospicezutphen@gmail.com

 

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig