Hospice Zutphen

Nieuws

Crowdfund-actie

De Stichting Vrienden Hospice Zutphen organiseert iedere drie jaar onder de naam Kleurrijk Leven een evenement om geld in te zamelen voor het Gastenfonds en ter ondersteuning van het Hospice Zutphen. Helaas kan dit evenement vanwege de huidige Covid19 maatregelen dit jaar geen doorgang vinden.

Daarom zijn de Vrienden vorig jaar een crowd-fund actie gestart met als doel het hospice te voorzien van een airco installatie. Kijk voor meer informatie op:

stichting-vrienden-hospice-zutphen.kentaa.nl/

Momenteel staat de teller op €9.187,- wat een prachtig begin is! Het doel is echter €21.000,- dus hebben de Vrienden besloten een voorjaarsactie te starten.

Met de hulp van de Zutphense ondernemers IJsseltulp.nl en Banketbakkerij Jolink hebben we een leuk voorjaarspakketje samengesteld dat bestaat uit:

  • Een doosje heerlijke chocolaatjes en twee bonnen voor een gratis ambachtelijk ijsje van Banketbakkerij Jolink
  • Een bon die recht geeft op 20% korting in de webshop van ijsseltulp.nl

Dit leuke voorjaarspakketje (wat tevens een prachtig cadeautje kan zijn) kost slecht € 10,- waarvan de helft rechtstreeks naar de crowfund actie voor nieuwe airco van het hospice gaat.

U kunt deze pakketjes bestellen door een mailtje met uw naam (en eventueel uw telefoonnummer) te sturen aan:

VriendenHospiceZutphen@gmail.com

Wij nemen dan rechtstreeks contact met u op en bezorgen de voorjaarspakketjes corona-proof bij u aan huis (in de regio Zutphen).

 

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig