Hospice Zutphen

Stichting Vrienden

De Stichting Vrienden Zutphen Hospice verleent financiële en materiële hulp aan het Hospice Zutphen. Dit doet zij door het geld dat door sponsors, donateurs en acties bijeen wordt gebracht voor het hospice te beheren. Hiermee garandeert de stichting dat iedereen die bij het hospice aanklopt er gebruik van kan maken, ongeacht de financiële situatie.

Daarnaast verzorgt de stichting zelf diverse acties om gelden voor het Hospice bijeen te brengen zodat extra dingen voor de gasten mogelijk gemaakt worden. Zo is onder andere een bijschuifbed voor partners van gasten bekostigd, is de tuin verbeterd en is er een badkamer met bad geïnstalleerd.

Door de corona-maatregelen in de afgelopen periode zijn fysieke acties helaas niet mogelijk geweest. Wel is er de wens om in het hospice airco’s op te hangen omdat het in de zomer te heet kan worden. In 2020 is er daarom een crowdfundactie in gang gezet.

Onder de kopjes op deze pagina vind u meer informatie over wie wij zijn, wat wij doen en hoe u ons financieel kunt ondersteunen als u het hospice een warm hart toedraagt.

 kleinschalig, huiselijk, rustig en veilig